Kako radi eKupon?

eKupon.ba koristi snagu grupne kupovine i s partnerima ugovara nevjerovatno niske cijene, odnosno popuste od 50 do 99 posto, na popularne usluge ili proizvode u vašem gradu, ali i regiji. Zauzvrat, partneri dobijaju veliki broj novih kupaca i naravno veliku promotivnu akciju koja im omogućuje diferenciranje na tržištu.

Svakodnevno nudimo nove ponude uz popust od 50 do 99 posto ili uz supercijenu i dovoljno je da posjetite web-stranicu, Facebook stranicu, prijavite se na newsletter ili skinete našu aplikaciju za android. Na taj način bit ćete u toku ne samo sa izvrsnim dnevnim ponudama, nego i najavama budućih ponuda, obavještenjima iz eKupona, nagradnim igrama, komentarima drugih korisnika i odgovorima partnera na pitanja vezana za ponude.

Proces kupovine u koracima:

  1. Korisnik svaki dan posjeti eKupon.ba da vidi ima li šta interesantno za nju ili njega.
  2. Kada nađe nešto zanimljivo, jednostavno klikne na “Kupi” i unese svoje lične podatke kao i broj kartice.
  3. Nakon završenog procesa kupovine korisnik na svoj e-mail dobiva elektronski kupon (eKupon) koji koristi kao sredstvo plaćanja za tu uslugu. Rok iskoristivosti elektronskog kupona zavisi od svake ponude, a najčešće je mjesec dana.

Da, tako je jednostavno!

eKupon.ba je vodeća bh. stranica namijenjena online kupovini, koja svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste za atraktivne usluge i proizvode u bh. gradovima, ali i regiji.

Partnerima nudimo veliku promociju na stranici eKupon.ba i vodećim bh. portalima, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i naravno garantovan novac.

Podrška korisnicima Ponedjeljak - Petak 08:00-16:00
Copyright © 2024 - eKupon d.o.o.