O nama

eKupon je vodeća bh. stranica namijenjena online kupovini, koja svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste za atraktivne usluge i proizvode u bh. gradovima, ali i regiji. Partnerima nudimo veliku promociju na stranici eKupon i vodećim bh. portalima, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i naravno garantovan novac.
Nove i atraktivne ponude za kupovinu proizvoda ili usluga uz velike popuste se objavljuju na našoj stranici svaki dan. Među posebnim ponudama mogu se naći veliki popusti za hotele, restorane, kafiće i slastičarne, fitness i spa centre, kozmetičke i frizerske usluge, razne kurseve u svrhu edukacije, stomatološke ordinacije, ulaznice za kina, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.
Naš tim čine mladi ljudi koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi našim korisnicima obezbijedili najbolje moguće ponude, uslugu, te da bi im obezbijedili sve potrebne informacije za kupovinu i prodaju kupona.
Pratimo najnovije trendove grupne kupovine, radoznali smo i proaktivni, istražujemo novitete i slušamo krajnje korisnike, njihove prijedloge, pohvale, kritike. Idemo u smjeru želja korisnika te pokušavamo sve novitete implementirati u BiH.

 

eKupon je vodeća online platforma namijenjena online kupovini, koja svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste za atraktivne usluge i proizvode u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i regiji.

Partnerima nudimo veliku promociju na ekupon platformi i vodećim portalima, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i naravno garantovan novac.

Podrška korisnicima Ponedjeljak - Petak 08:00-16:00
Copyright © 2024 - eKupon d.o.o.