Prodajna mjesta

Naša prodajno mjesto se nalazi na sljedećoj lokaciji:

  • TC Robot Socijalno, Zmaja od Bosne (ulaz B, 5. sprat): +387 62 703 195 (radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00)

Prodajna mjesta će olakšati korisnicima kupovinu i preuzimanje svojih kupona. Sve što trebate učiniti jeste posjetiti nas, izvršiti dopunu eKredita na licu mjesta i ljubazno osoblje će vam dodijeliti i isprintati željeni kupon. Nikakvu proviziju niti naknadu ne plaćate prilikom obavljanja kupovine.

Naše ljubazno osoblje će Vam omogućiti da pregledate sve aktivne ponude i da se bez pritiska i žurbe odlučite na kupovinu željene ponude.

Za sve dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas na brojeve telefona.

Na prodajnom mjestu možete:

  • Izvršiti registraciju kako biste obavili kupovinu,
  • Izvršiti kupovinu kupona gotovinskim plaćanjem ili uplatu eKredita koja će Vam se odmah prikazati na profilu,
  • Izvršiti direktno kupovinu aktivne ponude, a uz to ćete dobiti instant kupon kako biste odmah mogli preuzeti proizvod ili dobiti uslugu,
  • Informisati se detaljno o svim aktivnim ponudama i cijenama
  • Isprintati poklon, instant kupon - ukoliko ste obavili kupovinu a niste imali vremena isprintati kupon koji želite pokloniti Vama dragoj osobi, to možete učiniti na prodajnom mjestu eKupona,
  • Obaviti kupovinu na rate VISA i Mastercard karticama: Unicredit Banke, Diners i Raiffeisen bank.

eKupon je vodeća online platforma namijenjena online kupovini, koja svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste za atraktivne usluge i proizvode u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i regiji.

Partnerima nudimo veliku promociju na ekupon platformi i vodećim portalima, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i naravno garantovan novac.

Podrška korisnicima Ponedjeljak - Petak 08:00-16:00
Copyright © 2024 - eKupon d.o.o.