Sigurnost plaćanja

Sve transakcije na eKuponu radimo preko Webpaya-a, prvog domaćeg servisa za sigurno i brzo internet plaćanje i naplatu. eKupon i Webpay nigdje ne pohranjuju informacije o Vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Plaćanje na eKuponu je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice.

Svaki put kada kupite određenu ponudu, vrijednost ponude se rezerviše na Vašoj kartici i tek kada i ako se uspješno završi, novac se skida s Vaše kartice. Ukoliko iz nekog razloga, process kupovine završi neuspješno, novac se vraća na Vaš transakcijski račun.

Garancija usluga na Webpay Servisu osigurana je visokim nivoom zaštite kao što je SSL i PCI DSS certifikat u komunikaciji sa bankom. Implementiran je i 3D Secure i Verified by Visa. Na svim Webpay web pristupnim mjestima je prisutna Extended SSL validacija (256-bitna enkripcija podataka).

eKupon je vodeća online platforma namijenjena online kupovini, koja svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste za atraktivne usluge i proizvode u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i regiji.

Partnerima nudimo veliku promociju na ekupon platformi i vodećim portalima, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i naravno garantovan novac.

Podrška korisnicima Ponedjeljak - Petak 08:00-16:00
Copyright © 2024 - eKupon d.o.o.